Onderweg...
Blijf op de hoogte en volg Anouk
03 September 2012 | Hong Kong, Hong Kong
Even een snel berichtje want ik mag dadelijk alweer het vliegtuig in. Ik zit op dit moment op Hong Kong International Airport te wachten op mijn vlucht naar Taipei. Ik geniet van mijn muffin aangezien ik de twee maaltijden in het vliegtuig heb gemist omdat ik sliep ;)
De 11,5 uur vliegen waren helemaal prima, ik denk dat ik dan ook zo'n 8 uur compleet van de wereld was (zag er vast erg charmant uit). In het begin was het nogal druk met allemaal schreeuwende kinderen. Maar van mijn lieve Taiwenese buurvrouw kreeg ik een oogmaskertje nadat ik een paar minuten met een fleece deken over mijn hoofd had gelegen. Goede hint blijkbaar.. Daarna heb ik heerlijk geslapen en toen een paar seconden mijn ogen open had, kreeg ik van mijn buurvrouw spontaan handcrème op mijn handen gesmeerd terwijl ze vrolijk' good morning' zei. Als alle mensen in Taiwan zo vriendelijk zijn, gaat dat helemaal goedkomen met mij op dat verre eiland!
Nu snel naar de gate, nog twee uur vliegen en dan zijn we er eindelijk.
Ik heb er zin in :)!
Liefs Anouk
05 September 2012 - 15:09
Sara:
Joehoeeee,
Ben je al spleetoog?
Tijd voor een nieuw verslag! Ben benieuwd hoe je eerste dagen verlopen!
LIEFS